sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Työterveys- ja liikuntapalveluita Tampere ja lähialueet: Pirkkala, Lempäälä, Nokia, Ylöjärvi, Hämeenlinna


Työterveys- ja liikuntapalveluita Tampere ja lähialueet: Pirkkala, Lempäälä, Nokia, Ylöjärvi, Hämeenlinna

Esimerkiksi http://tu38tennis.blogspot.com TU-38 tennisvalmennukseen smartumsetelit käyvät setelien tapaan
Liikuntapalveluita laidasta laitaan Tampere ja lähialueet: Pirkkala, Lempäälä, Nokia, Ylöjärvi, Hämeenlinna eli niin historiallinen Häme kuin Pirkanmaa liiketoiminta-alueena tilausten mukaan. Tarvittaessa piipahdamme itä-Suomessa kuten Kuopiossakin oheisen kuvan tapaan ;)

Olavi Lehto
Monenlaista arkiliikuntaa millä pysyy hyvin kunnossa: Tennisvalmentaja, puutarhuri, kotitalouspalveluiden tuottaja, talonmiespalvelu, apumiespalvelu

Tutustu ko. hakusanoilla tarjontaamme ;)

Yhteystiedot sähköpostit to: liikuntapalveluita@gmail.com, tu38tennis@gmail.com

Puhelin ja tekstari: 044-3380291
---------------
Meillä käy maksuksi Smartum-liikuntasetelit käteisen lisäksi:

Hyvinvoiva henkilöstö on motivoitunut, aikaansaava ja sairastaminen vähenee. Osallistumalla liikunnan tukemiseen työnantaja osoittaa välittävänsä henkilöstönsä hyvinvoinnista. Tilaa Liikuntaseteleitä tästä NAPPI_eteenpain_tekstissa
Mikäli haluat tukea liikunnan lisäksi työntekijän henkistä hyvinvointia, tarjoa liikunnan ja kulttuurin yhdistelmäseteliä Smartum Liikunta- ja kulttuuriseteliä (ent. Kulttuuriseteli). Lue vaihtoehdoista tästä NAPPI_eteenpain_tekstissa.

Liikuntaseteli on verovapaa etu

Liikuntaseteli on tuloverolain mukaan verovapaa henkilöstöetu, mikäli se on kaikkien yrityksessä työskentelevien käytettävissä ja setelinkäyttäjästä voidaan varmistua liikuntapaikan kassalla. Tutustu tarkemmin Liikuntasetelin verovapauteen NAPPI_eteenpain_tekstissa. Vuoden 2009 alusta työnantaja voi tarjota liikunta- ja kulttuuriseteleitä verovapaasti yhteensä 400 euron arvosta/työntekijä/kalenterivuosi.


----------------------------------------------

http://liikuntapalveluita.blogspot.com

------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti